2010. december 22., szerda

Család-Vár Alapítvány bemutatása

A Család-Vár Alapítvány a családok megerősödését, összetartását tűzte ki célul. Felkészülés a családi életre, generációk közötti kommunikáció, családi és gyermekprogramok szervezése, szülésre felkészítő, szoptatási tanácsadás és támogatás.

Főbb tevékenységi területeink:
- Semmelweis Mozgalom (www.semmelweismozgalom.info; info@semmelweismozgalom.info) célja az AnyaBaba-barát szülészeti ellátás meghonosodása és folyamatos fejlesztése hazánkban. A Nemzetközi AnyaBaba-barát Szülészeti Ellátásért Szerevezet magyarországi képviselőjeként szakmai háttérrel és szaktudással áll mögöttünk, melyeket a magyar tapasztalatokkal gazdagíthatunk.

- Eszter-lánc Anyatejmisszió (www.anyatejmisszio.hu; info@anyatejmisszio.hu) keretében tejtestvér közvetítéssel és szoptatási tanácsadással  várjuk a megkereséseket az egész ország területéről. 2011 márciusától az IBM 48 órás programozói versenye keretében elnyert szoftver fogja segíteni tevékenységünket.

- Gyerekmaros (www.gyerekmaros.hu; info@gyerekmaros.hu) a Nagymarosi Katolikus Ifjúsági Találkozó mellett zajló gyermekprogram 1989 óta fogadja a gyermekeket több altáborban, hogy megfelelő korosztályi programban legyen részük egész nap. Évente két alkalommal 800 fölötti gyermeket és fiatalt várunk 3 és 16 éves kor között.

Anyagi támogatásukat szeretettel fogadjuk a következő számlaszámon:
11600006-00000000-22807290 
A beérkezett összegről adóigazolást is ki tudunk állítani, ha a feladó adatai között szerepel pontos neve, címe és adószáma. 
Amennyiben dologi támogatással vagy önkéntes tevékenységgel kíván segíteni nekünk, kérjük, írjon a lenti elérhetőségre. Nagyon szépen köszönjük.

Elérhetőségeink:
Tel: +36 20 9677999 begin_of_the_skype_highlighting              +36 20 9677999      end_of_the_skype_highlighting

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése