2010. december 17., péntek

12 pont a támogatottaknak

Ezt a bejegyzést az alapítványoknak, szervezeteknek, egyéni rászorulóknak szentelem. 

Megpróbálom összegyűjteni, hogyan szerezhetnek maguknak minél több támogatót a felhasználók személyében és ezáltal minél több pénzt.

1. Miután regisztrálták az alapítványt, rászorulót érdemes leírást adni a célokról, tevékenységekről nekünk emailben. Ezt a leírást mi közzétesszük a blogunkban, az oldalon is látható lesz és a közösségi oldalakon is megjelenik. Fórumtémát is nyitunk neki, ha igény van rá. Minél részletesebben olvasnak a felhasználók az alapítványokról, annál szívesebben választják ki akkor is, ha nem addig nem ismerték a szervezetet.

2. Amennyiben van weboldal, érdemes kitenni kezdőoldalra jól látható helyre a linket, felhívást, kiküldeni hírlevélben.

3. Használják az oldalajánlást. Minden ismerősüknek küldjék el.

4. Állítsák be az összes lehetséges gépen kezdőlapnak és kereső toolbarnak az iHelpYou-t!

5.  Vegyék rá tagjaikat, ismerőseiket, hogy regisztráljanak. A regisztráció segíti a munkánkat és a hirdetőknek is segít hatékonnyá tenni a hirdetéseiket. Hogy miért érdemes regisztrálni, arról itt is részletesen olvashat.

6. Csatlakozzanak hozzánk a közösségi oldalakon (iwiw, facebook...) és népszerűsítsék magukat az ottani közösségben is.

7. Ha van olyan intézmény, amely támogatné Önöket, legyen az iskola vagy a közszféra bármely intézménye, ajánlja nekünk őket és mi felvesszük velük a kapcsolatot, beállítjuk számítógépes rendszerüket az Önök javára.

8. Amennyiben már történt Önöknek kifizetés, vezessenek részletes "könyvelést" arról, mire költötték a pénzt. Mi szeretnénk felhasználóinknak ezt megmutatni itt a blogon. Önök is meghálálják így a felhasználók segítségét, így számíthatnak rá, hogy később is beállítják Önöket támogatottként.

9. Kövesse a statisztikáinkat. Figyeljen más alapítványokra is, lessen el ötleteket, hogyan népszerűsítheti magát.


10. Ajánljon minket olyan magáncégeknek, akik hirdetnek az interneten. Győze meg őket, hogy itt úgy hirdethetnek, hogy közben ezt a pénzt karitatív célokra is fordítják.

11. A bizonyos időnként kategóriánként meghirdetett pályázatunkra nagyon jól kidolgozott pályaművel álljanak elő, hiszen ekkor is a felhasználók fogják eldönteni, hogy ki nyerje meg a pénzösszeget egy-egy kategóriában.

12. Összefoglalva tehát: Építse be az iHelpYou-t a mindennapjaiba és érje el, hogy mások is ezt tegyék!

tHs


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése